Waterlijn (500ml)

Speciaal ontwikkelde formule voor het verwijderen van vetafzettingen, het schoonmaken en ontkalken van de waterlijn en de wanden van uw SPA. Wordt eveneens gebruikt voor bubbelbaden.

Meer informatie ? 

 

 

Antischuim (500ml)

Product ontwikkeld om oppervlakteschuim in een SPA te verwijderen.

Irriteert niet en houdt geen gevaar in voor de SPA. Wordt eveneens gebruikt voor bubbelbaden.

Meer informatie ?

Anti-geuren (1l)

Product met dubbele werking : maakt komaf met vieze geuren uit de leidingen en parfumeert uw SPA dankzij de essentiële oliën op basis van agrumes. Wordt eveneens gebruikt voor badenbull.

Meer informatie ?

 

Ontkalker leidingen (1l)

Product ontwikkeld om de kalk te verwijderen die zich afzet in de circuits en de leidingen van uw SPA. Te gebruiken bij de vervanging van het water van de SPA of bij het opbergen. Irriteert niet en houdt geen gevaar in voor de SPA. Dit product kan ook worden gebruikt om het filter te reinigen na gebruik van de SPA.

Meer informatie ?

 

 

Enzymatische reiniger leidingen (750g)

Krachtige enzymatische oplossing die de vetten en andere organische bezinksels verwijdert die de leiding van uw SPA vervuilen en verstoppen. Te gebruiken bij de vervanging van het water van de SPA of bij het opbergen. Irriteert niet en houdt geen gevaar in voor de SPA. Wordt eveneens gebruikt voor bubbelbaden.

Meer informatie ?

 

Superklor  galet 500g

Superklor Galet (500g)

Chloor in kleine tabletten van 20g, speciaal ontworpen voor zwembaden die uitgerust zijn met patroonfilter of jacuzzi's.

Meer informatie ?